Rodi

Inschrijven voor oktoberprogramma Waardse Senioren in Beweging

(archieffoto)

HEERHUGOWAARD - De Pieter Raat Stichting, Bibliotheek Kennemerwaard, Magentazorg, Heerhugowaard Sport NV en MET presenteren met trots voor het twaalfde achtereenvolgende jaar hun oktoberprogramma. Een uniek programma, dat speciaal voor alle Waardse Senioren is samengesteld.
Het nieuwe programmaoverzicht is een echte aanrader en ligt vanaf medio augustus op veel plekken in Heerhugowaard zoals het gemeentehuis, de bibliotheek, woonzorgcentra De Raatstede en Hugo-Oord, Zuyder Waert, het Arboretum en buurthuizen. In het programma zitten wegens groot succes 'gouwe ouwe', maar er zijn ook een hoop nieuwe activiteiten zoals een percussieworkshop, als patissier aan de slag met een chocoladehart, mozaïeken of een workshop Facebook. Het is te veel om op te noemen!

Digitaal inschrijven

Lange wachttijden op de eerste inschrijfdag zijn vanaf nu verleden tijd; men kan zich digitaal inschrijven voor activiteiten. Dit is mogelijk vanaf maandag 4 september 10.00 uur via waardsesenioren@gmail.com. Digitaal inschrijven is eerlijk en voorkomt de lange wachttijden die in voorgaande jaren voorkwamen. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Kijk voor overige voorwaarden in het programmaboekje. Hulp nodig bij het digitaal inschrijven? Vraag (klein)kinderen, buren, vrienden of kennissen of neem contact op met MET Welzijn via 088-8876971 voor ondersteuning.
Spontane interactie

Alle belangstellende senioren zijn welkom: gezond, actief, mobiel of met beperking. De maand staat boordevol (doe)tips en het uitgangspunt is 'voor ieder wat wils'. Veel organisaties en vrijwilligers zetten zich in om de maand tot een succes te maken. Ook jongeren van het Johannes Bosco (onderdeel Trinitas College) en Horizon College zijn actief en zorgen voor een spontane interactie tussen jong en oud. Maandag 2 oktober om 15.00 uur wordt de oktobermaand muzikaal in beweging gezet in woonzorgcentrum De Raatstede met een 'Classic meets Pop'-concert door Opera Familia. Vooraf inschrijven voor dit concert is verplicht.
Meer weten of inschrijven, maar geen boekje gezien of ontvangen? Neem dan contact op met woonzorgcentrum De Raatstede via 072-5767200 of info@dprs.nl. Het boekje is ook te downloaden op www.dprs.nl. Inschrijven is verplicht, ook voor de gratis activiteiten. Volg de Facebook-pagina 'Waardse Senioren in beweging' en blijf op de hoogte.

Artikel geplaatst op donderdag 03 augustus 2017 - 11:08Reacties (8)


L de Vries 9 maanden geleden

5 oktober 2x Glowgolf - ---10 oktober 2x koken voor en door ouderen
19 oktober 1x Rondleiding Moskee 23 oktober 2x Bowlen
25 oktober 2x Film Here is Harold 26 oktober 2x Lezing Patagonie
31 oktober 1x info. Warmtenet H V C 31 oktober 2x Skroivers groep.

J.G.A.van de Pavoordt 9 maanden geleden

Hierbij wil ik me inschrijven voor de volgende activiteiten van Waardse Senioren:
2 oktober Opera Familia classic meets
3 oktober Rondleiding Asiel
11 oktober Varend verleden
26 oktober Lezing Patagonië

Mijn personalia: achternaam : van de Pavoordt - man - Jade 97 - 1703ET Heerhugowaard -
tel 072 5726833 - geb19-03-1936

Tinie de Vries 9 maanden geleden

2 oktober Opera
5 oktober Glowgolf
23 oktober Bowlen
30 oktober Weerbaarheidstraining
31 oktober Afsluiting Skroiversgroep

Ans Duijn 9 maanden geleden

2 oktober opera
3 oktober kapper enz.
5 oktober Glowgolf
23 oktober Bowlen

ehm STAM 9 maanden geleden

OP GEVEN WAARDSE SENIOREN

ehm STAM 9 maanden geleden

OP GEVEN WAARDSE SENIOREN

ehm STAM 9 maanden geleden

2 Oktober opera 3 october kapper en manicure 4 oktober fit en veilig
10 oktober met ouderen 11 oktober senioren fitness
19 oktober Fifty Fit
25 oktober film kijken
Catharina v Rennes erf 38 1705ld

ehm STAM 9 maanden geleden

10 oktober koken met ouderen.
tel 0725721738

Reageer